Dátum: 2018 július 17. (kedd) | Endre, Elek

hírek

Remekül ment az összjáték!

U15 szakosztály 2017-04-27 Megtekintések száma: 1300

"A Pécs elleni bajnoki 24. fordulójára egy igazán defenzív, védekező csapatként készültünk, de a meccs másképpen kezdődött!" – Az U15-ös gárda játszmájáról a góllövő, Tatai Tamás számolt be: 

„Egy eladott labdát követően kontrával szinte lesokkolt minket az ellenfél a 2. percben, így egyből hátrányból kellett felállnunk és folytatnunk! Azt tudtuk, hogy csak maximális türelemmel és koncentrációval lehet feltörni a masszívan védekező Pécset. Rendeztük a sorainkat, és elkezdtük játszani a játékunkat, a mi stílusunkat, és ennek gyorsan meglett az eredménye! Munkácsi Milan keresztlabdáját követően a kapussal találtam magamat szemben, aki visszarántott, igy büntetőhöz jutottunk, amit Szabó Bence értekesített is.

1-1.

Megnyugodtunk, és teljesen átvettük az irányítást: a Pécs a következő 20 percben szinte labdához sem ért. Remekül ment az összjáték. Szélső támadóként rengetegszer léptem be labdáért, igy sikeresen tudtam szervezni a játékot.

Ezt a mozgást a védőm nehezen tudta levédekezni, és a mögöttem rendszeresen felfutó Pásztor Dani is lekötötte a figyelmet. A vezető gólunkat is így szereztük: egy beadást Kindlik Ádám fejjel továbbadott, és a mögöttem érkező Pászti belőtte a kapuba! 

2-1.

A felidő hátralévő részében el is dönthettük volna a mérkőzést, személy szerint nekem is voltak helyzeteim, amit sajnos nem sikerült értékesíteni. A Pécs viszont kihasználta az övét, és ismét egy védelmi megingást tudtak büntetni.

2-2.

Félidő.

Nem voltunk türelmesek, felvettük a Pécs játékát, és nem is alakítottunk ki helyzetet. Az utolsó percben egy szabadrúgás utáni szituációban Kelemen Ábris passzát áttettem az erősebbik lábamra, és betettem a kapuba! Egész Pécs elment arra a lövő cselre..

A legvégén, a középkezdést követően a bíró le is fújta a mérkőzést!

3-2.

Nagyon fontos hazai találkozót sikerült megnyerni, és egyre feljebb lépünk  a tabellán.”

"Gratulálok a csapatnak a játékhoz, mert sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, és leginkább az első félidőben, de az egész meccsen jó és eredményes játékot tudtunk mutatni. Ezen a hétvégén szombaton idegenben játszunk az Illés Akadémiával, akik ellen szintén csak akkor lesz győzelem, ha ugyanezt a jó teljesítményt tudjuk nyújtani." – Egressy Máté. csapatkapitány.

"Nagyon jó felfogásban, szépen játszott a csapat az első félidőben! A második kicsit kapkodósra sikerült, ennek több oka is volt, amit folyamatosan korrigálunk, javítunk. Több kiváló egyéni teljesítményt láttam, ami bizakodásra ad okot, a közeljövőben. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és természetesen az eredményhez." – Gál Csaba, vezetőedző.

UTE Atlétikai Stadion, 2017. 04. 22. 13:00 UTE-PMFC 3-2 (2-2)

Kezdő: Darázs S., Lukáts Á., Munkácsi M., Miknyóczki Á., Szabó B., Tatai T., Tóth R., Egressy M., Dornfeld D., Kindlik Á., Pásztor D.,

Csere: Bessenyei B., Tóth K., Kelemen Á., Barta S., Darvas M., Takács B.,

Kispad: Gál Csaba vezetőedző

Góllövők: Szabó Bence 13’, Pásztor Dániel 27’, Tatai Tamás 83’

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

Képek

U14 - UTE-Videoton 1-2-2015-10-24 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41