Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Profin lehoztuk!

U15 szakosztály 2016-09-28 Megtekintések száma: 4316

U15-ös korosztályunk a kaposváriakat fogadta a Bánka Kristóf Sportcentrumban. A találkozót  két játékosunk, Kindlik Ádám és Tatai Tamás értékelte:

„A mérkőzés legelején kicsit feszülten kezdtük a játékot: az első két percben hátul passzolgattunk, keresve a réseket, amiket egyszer-kétszer meg is találtunk. Az ellenfél nagyon defenzíven kezdett, és szorosan védekeztek, de szerencsére az egyik passz alkalmával le tudtunk fordulni, és Kindlik Ádám betalált úgy az 5.perc körül. Ettől a góltól egy kicsit nyugodtabbak és bevállalósabbak lettünk.  15 perc után már 3-0 volt az eredmény.

A Kaposvár láthatóan összeesett, tulajdonképpen nem volt közép-pályájuk, olyan könnyen játszottuk fel a labdát közöttük." - Kezdte az értékelést Tamás, arra kérdésünkre válaszolva, hogy hogyan telt az első félidő.”

“Az elejétől fogva a mi kezünkbe volt a meccs – folytatta Ádám. - "Többet támadtunk, nálunk volt a labda, jobbak voltunk. Az elsőfélidőben nagyon jól játszottunk, rúgtunk is négyet! A második félidő sem volt olyan rossz, de ott már kicsit kiengedtünk. Sikerült  két gólt rúgnom- aminek nagyon örülök - és egy gólpasszt is adtam!”

„Az ő térfelükön zajlott a játék, csak másodpercekig volt náluk a labda. A félidő 4-0 volt. Ez a játékrész remekül sikerült, nagy dicséretet kaptunk az öltözőben az edzőktől is. Ugyanilyen elszántsággal kezdtük a második félidőt, bár érezhetően már csak a gólokra koncentráltunk. Eltűnt egy kicsit a csapat türelme a nyugodt játékra, de így is rengeteg  ziccerünk volt. Kettőt sikerült értékesíteni. Az ellenfél talált egy gólt a játékrész elején, majd ránk ijesztettek még eggyel, de profin lehoztuk a második játékrész végét" – zárta a beszélgetést Tatai Tamás.

2016-09-24., Bánka Kristóf Sportcentrum, UTE- Kaposvári Rákóczi: BFLA 6-2.

Kezdő: Darázs S., Dornfeld D., Tóth K., Szabó B., Pásztor D., Miknyóczki Á., Fáy P., Egressy M., Tatai T., Kindlik Á., Tóth R.,

Csere: Tréfás M., Darvas Merse M., Barta S., Kívés G., Zsemlye B., Tamás Á., Bessenyei B.,

Kispad: Fórián Zsolt szakmai igazgató, Gál Csaba utánpótlás edző, Polyák Attila utánpótlás edző

Góllövők: Kindlik Ádám 7' 34', Fáy Patrik 13', Egressy Máté 16', Tóth Roland 47',Tatai Tamás 60'

UTE Labdarúgó Akadémia
 

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41