Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Megnőtt az önbizalmunk, és ez azóta sem tűnt el!

U15 szakosztály 2017-04-07 Megtekintések száma: 3232

 

"A csapat mentálisan fejlődött a legtöbbet!" – kezdte az értékelőt Dornfeld Donát, játékos. "Ez abban is megmutatkozik, hogy az utóbbi sikerek révén az U15-ösök bekerültek a bajnokságban az elitkörbe."– A hétvégén a Videoton ellen léptek pályára, és a fejlődés ezen a találkozón is nyomon követhető volt, hiszen az őszi döntetlennel, a mostani csata pedig 3-1-es győzelemmel zárult!

"A játékunk is sokkal jobb mint volt, mint régen, amikor mindig kapkodtunk, és siettettük a játékot. A  meccsen meglátszódott az, amit Csaba bá' is kért tőlünk: hogy járassuk a labdát, és higgadt, nyugodt játékot próbáljunk játszani!

A Videoton elleni találkozó meglepett, mert sokkal több védekezésre, és lassabb játékra számítottam!" – értékelt tovább Donát. "A meccs vége felé már mi fáradtunk el, és ez látszódott a mérkőzés iramán is, de a helyzeteinket kihasználva tudtuk hozni a 3 pontot!"

"Jól kezdtük, ennek meg is lett az eredménye" – folytatta a beszámolót Kindlik Ádám. -  A 20. percben Darvas Merse 16 méterről rúgott egy szép gólt. 

Aztán egy kicsit megzavarodtunk, és az ellenfél támadott. Letámadást játszottunk, és ennek köszönhetően megszereztük a labdát, Tatai Tomi elvitte a szélén, bepasszolta, én érkeztem és berúgtam a kapuba. Ezzel 2-0-ra mentünk.

A második félidőben nem játszottunk túl jól, viszont a Videoton támadásba lendült. Így a meccs végén kaptunk is egy gólt, majd Vidi kitámadt, és egy szép kontrából Miknyóczki Ádám révén bebiztosítottuk a győzelmünket."

„A győzelmi sorozatunk első diadal után megnőtt az önbizalmunk, és ez azóta sem tűnt el!" – mondta Ádám, arra a kérdésre válaszolva, hogy mi az a plusz, amivel zsinórban nyerik a fordulókat, és hozzátette: Szerinten az MTK ellen sem fog!

U15. "Két ellentétes félidőt produkáltunk! Az első félidőben  nagyon jó felfogásban, szép játékot mutattunk, aminek meg is lett az eredménye. A rúgott gólok után mi zavarodtunk meg. Nem tudtunk olyan hatékonyan labdát birtokolni, mint az első félidőben, kevesebb volt a labdás játékos megsegítése,  ennek eredményeképpen a mérkőzés vége előtt gólt kaptunk, majd a hosszabbításban egy szép kontra támadás után Miknyóczki Ádám talált be, ezzel beállítva a 3-1 végeredményt! Gratulálok a csapatnak a játékhoz és az eredményhez is!" Gál Csaba, vezetőedző.

UTE - Videoton: 3-1(2-0)

Kezdő: Bessenyei B., Munkácsi M., Tóth K., Miknyóczki Á., Tatai T., Egressy M., Dprnfeld D., Kindlik Á., Darvas M., Fay P., Takács B.,

Csere: Lukáts Á., Tréfás M., Kelemen Á., Pásztor D.,

Góllövők: Darvas Merse 20', Kindlik Ádám 39' Miknyóczki Ádám 80'

Kispad: Gál Csaba, vezetőedző

 

UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41