Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Legfiatalabb korosztályos csapataink lemásolták egymás eredményét

U15 szakosztály 2014-11-22 Megtekintések száma: 3108

U14-es csapatunk mérkőzésén készült képeket ITT, az U15-ösön készülteket pedig ITT tudja megtekinteni!

UTE U14–PMFC-MATIAS 2-2 (0-1)
U14, 15. forduló
Duna Cipő-pálya

UTE: Kőrösi – Csernus, Sára (Sóss – 47.), Kasza, Mógor – Kréti, Kulánda, Vizi, Makó – Bon, Skulka (Ireghy – 61.)
PMFC: Bárány (Wukman – 51.) – Ulakity, Ignácz, Sághy, Katona – Dér, Kapronczai, Horváth, Asztalos – Kántor, Wiesner
Gólszerzők: Vizi (49.), Mógor (59.) ill. Kapronczai (31.), Horváth (61.)
Sárga lap:
Sára (8.), Vizi (69.), Kréti (79.) ill. Dér (4.), Katona (75.)

Fiatalabbik csapatunk már az első negyvenöt percben egygólos hátrányba került a Péccsel szemben, ám a második félidőben tíz perc alatt megfordította az állást. Az első gól előtt Skulka cselezett ki öt védőt, majd tíz méterről lőtt, de a labdát blokkolták, így az az érkező Vizi elé került, aki viszont hat méterről nem hibázott és kilőtte a hosszú alsót (1-1).

Az 59. percben egy jobboldali szögletet követőn Mógor ugrott a legmagasabbra és négy méterről a kapu közepébe fejelt (2-1).

Sajnos sokáig nem örülhettünk, mivel kettő percre rá egyenlített a Pécs. Egy 16 méteres lövést még hárított kapusunk, de a kipattanót már nem tudta védeni (2-2).

A hátralevő időben még eldönthettük volna a három pont sorsát (egy büntetőt is joggal kértünk számon a játékvezetőtől), de ezek a lehetőségek kimaradtak, így már nem változott az eredmény, maradt a 2-2.

Szél József: Két jó csapat találkozóján egy nagy iramú, élvezetes mérkőzést láthattunk, melyen mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek a győzelem megszerzésére, de ezt egyik fél sem tudta kihasználni, így igazságos döntetlen született!

UTE U15–PMFC-MATIAS 2-2 (0-0)
U15, 15. forduló
Chinoin SC Sporttelep

UTE: Balázs – Migend, Kovács, Jakab, Zilahi (Nemes – 55.) – Dinnyés, Ferkel, Gyulay, Kecskés (Parag – 49.) – Veres (Berki – 64.), Bíró
PMFC: Varasdi – Lehota, Szentgyörgyvölgyi, Pesti, Nagy – Aszalós, Kiszely, Dienes, Gelencsér (Bálint – 55.) – Csernik (Páll – 49. – Kacsa – 74.), Tóth
Gólszerzők: Bíró (65.), Nemes (80.) ill. Kiszely (49., 79.)
Sárga lap:
Varasdi (65.)

A tegnapi naphoz képest igen enyhe időben kezdődött el a mérkőzés, amit a vendégek kezdtek jobban. Egy baloldali beadásba ért bele egyik védőnk fejjel, de a labda elment a kapu előtt keresztbe. Néhány perccel később megszerezhettük volna a vezetést, de csatárunknak kicsit hosszú volt a labda, így a kapujából kifutó hálóőr megszerezte azt. A 12. percben egy bedobást követően a kapunk elé cselezte magát a vendég csatár, majd a csapattársának passzolt, aki nyolc méterről a kapunk fölé lőtt. Három perccel később egy érdekes szituáció következett. Bíró Bencét indították egy védő mögé belőtt labdával. A kapujából kifutó Varasdi a 16-oson kívül kézzel blokkolta játékosunk lövését, de a spori sípja néma maradt, nem állította ki a kapust. A kipattanó labdát Gyulay lőtte 30 méterről az öres kapura, de a bal kapufát találta telibe. Innentől kezdve átvettük az irányítás és többször is sikerült a eljutni a kapuig, de a befejezésbe egyenlőre még hiba csúszott. A 28. percben egy az egyben vitték Balázsra a labdát, aki hatalmas bravúrt bemutatva lábbal védte a lapos lövést. A félidő lefújása előtti percben egy vendég szögletet fejeltek négy méterről fölé, így az első játékrészben nem született gól.

A másodikban beindult a gólgyártás mindkét oldalon. Először a vendégek szerezték meg a vezetést Kiszely révén, majd negyed óra múlva sikerült az egyenlítés. A mérkőzés utolsó perceiben felpörögtek a csapatok és mindent megtettek a győztes gól megszerzése érdekében. A 79. minutumban egy jobboldali elfutást követően ismét vezetéshez jutott a Pécs, ám szinte a középkezdésből sikerült újra egalizálni. Nemes 30 méteres „beadása” olyan pontosan érkezette a léc alá, hogy a vendégek kapusa már csak a hálóba tudta azt ütni, így kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Gyimesi Jenő:Azt szokták mondani, hogy minden jó, ha a vége jó. Az, hogy az idény utolsó meccsén az utolsó percben lőtt góllal egyenlítettünk, ez még jobb. Igazán annak örülök, hogy a hazai veretlenségi sorozatunk nem szakadt, hiszen öt győzelem mellett kétszer döntetlent játszottunk. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez. Ha mindig ilyen lelkesen játszottunk volna, négy-öt ponttal többünk lenne.

Képek

U12-es együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41