Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

Gyuris Aurél és Regdánszki Máté U15-ös válogatott összetartáson Telkiben

U15 szakosztály 2018-09-26 Megtekintések száma: 5469

A mai nap az MLSZ utánpótlás válogatottakkal foglalkozó munkacsoportja szakmai konzultációra hívta a hazai klubok képviselőit. Az UTE Labdarúgó Akadémiát Bordán Csaba szakmai igazgató és Körtvélyesi István U13-15 korosztályos szekcióvezető, U15 vezetőedző  képviselte. Az MLSZ részéről Róth Antal szakmai igazgató és Németh Antal korosztályos válogatott vezetőedző tartott előadást az utánpótlás válogatottak szakmai munkájáról. A program része volt az U15-ös válogatott gyakorló-kiválasztó mérkőzésének megtekintése is. 

Bordán Csaba:

"Nagy örömünkre Akadémiánk két játékosa, Gyuris Aurél és Regdánszki Máté is meghívást kapott a korosztályos válogatott összetartására: nagyszerű volt látni a srácokat címeres mezben! A színvonalas szakmai konzultáció is igen hasznos a számunkra, köszönjük az MLSZ meghívását."

Körtvélyesi István:

"Aurél és Máté meghívása a válogatott keretbe valamint ottani teljesítményük nagyon jó érzésekkel tölt el valamennyiünket. Róth Antal és Németh Antal kiváló előadása pedig megerősítés volt számunkra, hogy jó útra léptünk, jó úton haladunk a játékosképzésben."

Szeretettel gratulálunk játékosainknak, köszönjük nevelőedzőik eddigi munkáját: csak így tovább, hajrá, UTE!

 

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41