Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

A múltkori győzelem kicsit bennünk maradt

U15 szakosztály 2016-09-21 Megtekintések száma: 2756

„A múltkori debreceni bajnoki győzelem, amikor 3-0-ra nyertünk, kicsit bennünk maradt; azt hittük most is ilyen egyszerűen le tudjuk őket győzni.” – Szombaton U15-ös csapatunk idegenben játszotta a kiemelt bajnokság 4. fordulóját.

„Nemhogy kissé elhittük, de még a játék sem ment úgy, ahogy akartuk: nem voltunk szervezettek a védekezésben, és a támadásbefejezésünkre sem koncentráltunk oda eléggé" – értékelte a találkozót Miknyóczki Ádám.

„Véleményem szerint a csapat "történelmének" ez volt a legrosszabb mérkőzése" - folytatta Egressy Máté, kicsit csüggedten. „Kevés helyzetünk volt. Csak rövid passzokkal sikerült eljutnunk az ellenfél tizenhatosához, és  ezt kellett volna  tennünk az egész mérkőzésen a "rohanó " játék helyett. Sajnos én sem tudtam sok jót hozzátenni a csapatjátékhoz, de most már a hibákból tanulva a hétvégi mérkőzésre készülünk.  Jó és nyugodt küzdelemmel szeretnénk győzni.”

U14: Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőcentrum, DLA – UTE 5 – 0

Kezdő: - Bessenyei B., - Tamás Á., Tóth K., Szabó B., Pásztor D., - Miknyóczki Á., - Dornfeld D., - Egressy M., Kindlik Á., - Darvas Merse M.

Csere: Darázs S., Lukáts Á., Tóth R., Barta S., Munkácsi M., Tréfás M.

Kispad: Gál Csaba vezetőedző, Polyák Attila utánpótlás edző

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Képek

U14 II-es együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41